skip to Main Content

HappySmile – láthatatlan fogszabályozó kezelés menete 

Korunk legnépszerűbb fogszabályozó terméke a HappySmile láthatatlna fogszabályzó, mely teljesen észrevétlen marad.
El is távolítható, így nem okoz nehézséget sem az étkezések, sem a tisztítás során. Előzetes mintavételt és a röntgenfelvételt követően jön a tervezés, ami megmutatja az elmozdulásokat és szabálytalanságokat, ez alapján készül el az átlátszó fogszabályzó sorozat. A személyre szabottan legyártott sínek száma lesz majd meghatározó a díjszabás szempontjából. Abban az esetben, ha a láthatatlan fogszabályozó sínjeit csak az egyik fogsorra kell elkészíteni, a láthatatlan fogszabályozó ár jelentősen csökken.
Az átlátszó síneket a kezelés előrehaladtával lépésről lépésre cseréljük 2 hetes gyakorisággal. A speciális 3D nyomtató által elkészített átlátszó fogszabályozó sorozat darabjai minimálisan eltérnek egymáshoz képest, pont annyira, hogy fokozatos változást idézzenek elő. Ez a felettébb kíméletes folyamat elenyésző kellemetlenséggel jár, ugyanis a láthatatlan fogszabályozó felhelyezése után pár órával már észre sem lehet venni, hogy a fogakon van.
A helytelenül álló fogaknak így szépen lassan muszáj belemozdulnia a sínbe. Amint ez a folyamat végbement, az átlátszó fogszabályzó egyszerűen levehető. Ezt követően kerül fel a következő korrigáló műanyag sín és így tovább.  A láthatatlan fogszabályozó akár 8-12 hónap alatt korrigálja a fogak helyzetét. Mivel egyénenként eltérő fogkorrekcióra van szükség, nem lehet pontosan megmondani, hogy a láthatatlan fogszabályozó ár mennyibe fog pontosan kerülni. Naponta minimum 22 órát kell viselni ezt a típusú kivehető készüléket, csak étkezéshez és a szájápoláshoz lehet megszabadulni a sínektől.
Bejelentkezés konzultációra:
Echo Fogászat
06-30/261-3059