skip to Main Content

Csak ajánlani tudom. Nagyon precíz, szakszerű és humánus kezelés.

Nagyon lelkiismeretes a munkájában. Minden tökéletes volt!!

A Doktor Úr minden tekintetben Profi!! Nem hittem, hogy még egyszer ilyen mosolyom lesz, fájdalommentes kezelések, precíz és igényes munka megfizethető áron, köszönöm! Ajánlom mindenkinek aki egy jó fogorvost keres!!

Legjobb! Első a fog megmentése Náluk, szinte fájdalommentes! Bölcsesség foghúzásból semmit nem éreztem.

Akár Szoboszlón akár Debrecenben keresve sem találtam volna jobb fogorvost, minden implantáció fájdalommentes és tökéletes lett!! Csak ajánlani tudom!!!

Segítőkész, kedves és gyors! Ugyan csak egy kérdéssel fordultam hozzá, de alapos és lelkiismeretes tájékoztatást biztosított még ebben a nehéz időszakban is. Rendkívül hálás vagyok a hozzáállásáért.

Rendkívül profi és elhivatott szakember, mindig számíthatok a segítségére. A kezelés hangulata pedig olyan mintha egy baráti találkozón lennék. Szívből ajánlom a fogászati szolgáltatását.

A precizitás és profizmus jellemzi, de számomra igazán fontos az a báj, kedvesség és türelem, amivel a bizalmat építi. Sok rossz élmény után hozzá rá bármikor számíthatok. Végre tényleg a prevenció is fontos és az ellenőrzéseket is komolyan tudom venni.

Erikánál mindig a legnagyobb biztonságban érzem magam (még tűfóbiásként is), kiváló és elhivatott a szakmájában, mindig a legjobb megoldást keresi az adott problémára. Törődik a pácienseivel, érdeklődik az állapotukról. Nagyon örülök, hogy ő a fogorvosom és mindent köszönök neki, amit értem tett/tesz. 😊

Modern rendelő, magas szintű fogászati ellátás, kiváló szakmai tudás és tapasztalat, kevés várakozási idő és korrekt árak! A legjobb fogorvos és a legjobb rendelő!

Még egy fogorvosnál se volt ennyire “kellemes” a fogfúrás. Precíz, fájdalom mentes, ajánlom mindenkinek! 🙂

Nagyon kedves, precíz, ügyes, türelmes! Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Nagyon alapos, és jó szakember!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Szakmailag kiváló, nagyon precíz, mindenkinek ajánlom.

Kiváló fogorvos, csak ajánlani tudom!

Gyors, precíz, nagyon korrekt munka megfizethető áron, csak is ajánlani tudom mindenkinek!!!

Minden kezelés fájdalommentes volt, gyönyörűek lettek a fogaim, bátran ajánlom mindenkinek!

Ide kell jönni ha gond van! Nem fogsz csalódni!

Ma voltam 8 fogamat húzott a dr. Úr bárkinek merem ajánlani!!! Pedig nálam félősebb ember szerintem nincs is! Nagyon Szépen köszönöm Neki és a kedves kis asszisztens nőnek is!!

Mindenkinek tiszta szivből ajánlom ! Preciz munka elérhető áron nagyon korrekt és kedves ellátás!

A legjobb implantológus és szuper a fogfehérítési technika! Tiszta szívből ajánlom! 5 csillagos!!