• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg

Tisztelt Pácienseim! A rendelés a koronavírus járvány miatt március 25-től szünetel! Köszönjük megértésüket!

Az esztétikus fogakért

esztetikus

A hiánytalan fogakért

hianytalan

Az egészséges fogakért

egeszseges

Második pillér, a hiánytalan fogakért

Korona/híd:

A fogpótlások egyik népszerű típusa. A saját fog koronai szöveteinek nagy mértékű roncsolódása esetén a fogat lecsiszoljuk, majd a lenyomat vételt követően fogtechnikus készít fém-kerámia v agy fémmentes porcelán "sapkát" az előkészített csonkra.

  • fém-kerámia korona: a fémvázat esztétikus porcelán leplezéssel látnak el
  • fémmentes korona: a fémvázat cirkónium helyettesíti, erre kerül a porcelán
  • híd: a több hiányzó fog esetén lecsiszolt ún. tartófogakra készül, így áthidalva és eltakarva a hiányokat. Szintén létezik fémvázas és fémmentes változatban is.

Kivehető fogpótlások

A kivehető fogpótlások (protézisek) kiterjedt foghiánnyal rendelkező páciensek rágóképességének, hangképzésének és esztétikájának helyreállítását szolgálják. Komolyabb mértékű fogatlanság esetén - amennyiben más megoldás nem tervezhető - a protézisnek igen fontos egészségmegőrző és szocializációs szerepe van: visszakaphatja az önfeledt mosolygás, nevetés élményét, újra a régi, természetes módon táplálkozhat!

Egy protézis viselése nem egyenlő a kompromisszumokkal teli életvitellel! A kivehető fogpótlás elnevezésében a "kivehető" szó arra utal, hogy azt szájápoláskor ki kell venni megtisztítani, de ettől eltekintve 24 órán át viselhető. Az elkészítési módok sokféleségéből adódóan biztosítható, hogy Ön a protézisét a sajátjának érezze és mind a rágásban, mind a beszédben zavartalanul használhassa. A kivehető fogpótlás tervezésekor sok szempontot kell figyelembe venni: a megmaradt fogak számát, elhelyezkedését; esetleges rögzített pótlásokat (koronák, hidak) vagy azok újként történő elhelyezésének lehetőségét; implantátumok elhelyezését; a száj anatómiai sajátosságait. Keresse fel szakrendelésünket, mert a kivehető fogpótlás nem kell, hogy mozgó fogpótlást jelentsen!

Implantátumra helyezett fogpótlások

12 éve foglalkozunk implantátumokra épülőfogpótlásokkal. Egy fog elvesztésénél, sorvégi hiánynál vagy teljes fogtalanságnál is a legjobb és legkorszerűbb módja a foghiány megszüntetésének.

Fog építése csapra

A gyökérkezelt fogak mivel élettelenek, kiszáradhatnak, így törékennyé válnak egy idő után. Ha a koronának jelentős része letörik, csak a gyökércsatornába beragasztott csap segítségével lehet újra felépíteni.

Az ehhez szükséges anyagok és felszerelések rendelkezésünkre állnak, így akár egy ülésben is megoldható a csapos felépítés, amely hosszabb távon is stabil marad.

Implantáció

Implantáció, implantátumok
 
Rendelőnk fő profilja az implantátumokra épülő fogpótlások készítése. Fontosnak tartjuk, hogy a folyamatos fejlődést követve a legmodernebb technikának köszönhetően, a legkevésbé terheljük fájdalom és anyagi téren is pácienseinket.
 
Az implantológia a fogászat legdinamikusabban fejlődő ága.
 
12 éve végzünk implantációs beavatkozásokat így az úgynevezett „hagyományos módszerrel” is több mint tíz éves tapasztalatunk van. A digitális képalkotó eljárások rendkívüli fejlődése lehetővé tette az implantáció igen pontos tervezését, ezért nincs már szükség feltárásra, vágásra, varrásra, mely a behelyezést követően a panaszok 90%-át okozta. Az implantátumok egy 2 mm átmérőjű pici „lyukon” át behelyezhetőek. Így a műtét után nincs utófájdalom, bedagadás, lekékülés.
 
Az azonnal terhelhető implantátumokkal másnap, azaz 24 órán belül fix pótlással távozik páciensünk!
Egészségközpontunkban ehhez szükséges minden műszer, és berendezés rendelkezésre áll. Mi csak egy neves svájci gyártónak az implantátumait ültetjük be (ötvözetben titán), melyről certifikációt is adunk pácienseinknek a behelyezés napján!
 
Amit ígérni tudunk:
 
- nincs műtét közben fájdalom
- nincs utána fájdalom, vagy egészen minimális, amelyet
egyszerű fájdalomcsillapítók megszüntetnek
- 24 órán belül rögzített, fix fogpótlás minden esetben!!!
 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését várjuk szeretettel ingyenes konzultációra.

Galéria

Térkép - Útvonaltervező

terkep1 debrecen

terkep1 hszob

 

 

Kapcsolat

A rendelő megközelíthető 3, 4 trolibusszal illetve a 19, 25, 41, 45 számú autóbuszjáratokkal.

Cég megnevezése: Echo Kft.
Telephely: 4032 Debrecen, Bay Zoltán utca 7
Rendelők:
Debrecen, Kossuth utca 56
Hajdúszoboszló, Gólya zug
Telefon: +36(20)921-2936
Adószám: 11140715-2-09
Web: www.echodent.hu
e-mail:  drpeterlaci@gmail.com