Tisztelt Pácienseim! A rendelés a koronavírus járvány miatt március 25-től szünetel! Köszönjük megértésüket!

Munkatársak

Dr. Kotán Zsuzsanna

Bemutatkozás:profil01a

Gyermekkorom óta tudtam, hogy hivatásomnak az emberek gyógyítását szeretném választani. Ennek szellemében tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem.
Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkám van, ami egyben a kedvenc időtöltésem, hobbim is. A fogorvoslás minden szakterületén örömmel dolgozom.

Szakterületem:

Több érdeklődési köröm is van. Elsősorban konzerváló fogászati (mint például a tömések és gyökérkezelések) és fogpótlástani kezeléseket végzek (így például a kivehető pótlások, koronák, hidak készítése). Úgy érzem, ezekben a kezelésekben tudok kiteljesedni. Szeretem a fogpótlás elkészültéhez szükséges lépéseket alaposan megtervezni, majd magam is aktívan részt venni a munkafázisokban. Végül a sok befektetett energiáért pácienseim elégedett mosolya mindenért kárpótol.

Célom:

Célom, hogy a fogorvosi kezelésekhez fűződő félelmet már az első találkozáskor feloldjam és a kezelések jó hangulatban, stresszmentesen teljenek. A pácienseim számára megnyugtató légkör biztosítását, a fájdalommentes kezelést tartom a legfontosabbnak a szakmailag kifogástalan munka mellett.

 

 

 

 

 

 

Dr. Krüzsely Erika

erika1

  Dr. Krüzsely Erika vagyok. A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán fogorvosi diplomát szereztem, majd 2017-ben szakvizsgáztam Konzerválófogászat és Fogpótlástanból. 2014 óta vagyok az Echo Egészségügyi Szolgáltatást Nyújtó Kft. munkatársa, ahol a körzeti és magánrendelőben felnőttek és gyerekek fogait kezelem.
  Szakszerű és fajdalom mentes ellátásra törekszem, melyben elengedhetetlen a biztos alapokon nyugvó diagnózis, a kezelési lehetőségek elmagyarázása, a várható előnyök és hátrányok ismertetése. Ezt betegeim véleményei is alátámasszák. Fontos számomra a szakmai felkészültség, a precizitás és kiváló kommunikáció a pácienseimmel.   
     Célom egy olyan barátságos és kellemes környezetben dolgozni, ahol a fogászati beavatkozások örömmé válnak mind a gyermekek, mind a felnőttek számára egyaránt.
    Amennyiben Önnek, vagy valamely családtagjának bármilyen fogászati problémája adódik, vagy akár a rendszeres szűrővizsgálatokkal kapcsolatban is, bizalommal fordulhat hozzám.

 

Telefon: +36 30 907 1665

Facebook: https://www.facebook.com/drkruzselyerika/

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Galéria

Térkép - Útvonaltervező

terkep1 debrecen

terkep1 hszob

 

 

Kapcsolat

A rendelő megközelíthető 3, 4 trolibusszal illetve a 19, 25, 41, 45 számú autóbuszjáratokkal.

Cég megnevezése: Echo Kft.
Telephely: 4032 Debrecen, Bay Zoltán utca 7
Rendelők:
Debrecen, Kossuth utca 56
Hajdúszoboszló, Gólya zug
Telefon: +36(20)921-2936
Adószám: 11140715-2-09
Web: www.echodent.hu
e-mail:  drpeterlaci@gmail.com