Tisztelt Pácienseim! A rendelés a koronavírus járvány miatt március 25-től szünetel! Köszönjük megértésüket!

Fogszabályozás

fogszabalyozas 0001A

fogszabalyozas 0001B

fogszabalyozas 0002A

fogszabalyozas 0002A

 

Láthatatlan fogszabályzás (HappySmile)

A láthatatlan fogszabályozás korunk legnépszerűbb fogszabályozó rendszere.  A HappySmile rendszer egy alig látható műanyag sín, melyet napi 20-22 órán át kell hordani. Számos előnye van a hagyományos fogszabályzási módszerrel szemben. Esztétikus, így egész napos viselés során is bátran mosolyoghat. Mobilis, igény szerint könnyen kivehető és visszahelyezhető, lehetővé teszi a kényelmes étkezést, fogmosást. Kényelmes, így nem zavarja a mindennapi kommunikációban.

A kezelés lépései:

Konzultáció, mely során felvilágosítást kap a kezelés menetéről. Első lépésként lenyomatvétel történik mindkét fogívről, amely elkerül a laborba. A laboratórium elkészíti a virtuális prezentációt, mely során kiderül hány kezelési sínre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. A terv és az árajánlat alapján kell eldönteni, hogy mikor is kezdődhet el az elbűvölő mosoly kialakítása. Az elfogadott terv alapján legyártják az igényelt számú sínt. A sínek kézhezvétele során az orvos felhelyezi a láthatatlan fogszabályzót és két hetente visszarendeli a pácienst az újabb sín átadására.

Árak:

1. lépés:  Szájvizsgálat, felmérés, konzultáció, teendőlista   5.000 Ft
2. lépés:  Lenyomatvétel, fotódokumentáció, mintakészítés, mérések, diagnosztika 4.000Ft
3. lépés: Láthatatlan fogszabályozó digitális tervezése, látványterv, pontos sínszám meghatározása  30.000 Ft
4.  lépés: Láthatatlan fogszabályozó sín. (2 hetente cserélni, kb. állcsontonként 15-30 db-ra van szükség)  30.000 Ft /db

Myofunkcionális trainerek

A trainereket azoknak ajánljuk, akiknél a rossz myofunkcionális szokások fogazati és arcfejlődési rendellenességet eredményeztek. Kisgyermekkorban sok rossz szokás, köztük a cumizás és az ujj szopása felelős azért, hogy a fogak állása, helyzete megváltozik, amelyek nyitott harapást, szájlégzést, beszédfejlődési rendellenességet okozhatnak. A myofunkcionális trainert  már 6-7 évesen el kell kezdeni hordani. Először az izomkörnyezetet változtatja meg, de közben a fogak helyreállítását is végzi.

A készülék előre gyártott, korosztályonként változó, fognagyságtól függő méretben kapható, melyek különböző funkciók ellátására specializáltak. Nem kell lenyomatot venni, ezzel sem okozunk kellemetlen érzést a gyermeknek. A készülék szilikonból készült dupla sín, melyet egész éjszaka és napi egy órán  át kell viselni. Ha időben elkezdjük használni a myofunkcionális trainert, akkor előfordulhat, hogy nem lesz szükség rögzített fogszabályozóra.

image007

Galéria

Térkép - Útvonaltervező

terkep1 debrecen

terkep1 hszob

 

 

Kapcsolat

A rendelő megközelíthető 3, 4 trolibusszal illetve a 19, 25, 41, 45 számú autóbuszjáratokkal.

Cég megnevezése: Echo Kft.
Telephely: 4032 Debrecen, Bay Zoltán utca 7
Rendelők:
Debrecen, Kossuth utca 56
Hajdúszoboszló, Gólya zug
Telefon: +36(20)921-2936
Adószám: 11140715-2-09
Web: www.echodent.hu
e-mail:  drpeterlaci@gmail.com