skip to Main Content
Dr. Kotán Zsuzsanna - Fogorvos

Bemutatkozás

Gyermekkorom óta tudtam, hogy hivatásomnak az emberek gyógyítását szeretném választani. Ennek szellemében tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen Fogorvostudományi Karán végeztem.
Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan munkám van, ami egyben a kedvenc időtöltésem, hobbim is. A fogorvoslás minden szakterületén örömmel dolgozom.

Szakterületem

Több érdeklődési köröm is van. Elsősorban konzerváló fogászati (mint például a tömések és gyökérkezelések) és fogpótlástani kezeléseket végzek (így például a kivehető pótlások, koronák, hidak készítése). Úgy érzem, ezekben a kezelésekben tudok kiteljesedni. Szeretem a fogpótlás elkészültéhez szükséges lépéseket alaposan megtervezni, majd magam is aktívan részt venni a munkafázisokban. Végül a sok befektetett energiáért pácienseim elégedett mosolya mindenért kárpótol.

Célom

Célom, hogy a fogorvosi kezelésekhez fűződő félelmet már az első találkozáskor feloldjam és a kezelések jó hangulatban, stresszmentesen teljenek. A pácienseim számára megnyugtató légkör biztosítását, a fájdalommentes kezelést tartom a legfontosabbnak a szakmailag kifogástalan munka mellett.

Elérhetőség - Ezen a számon hétvégén is jelentkezhet!